Ușă de sticlă securizată pentru cabina duș

usa de sticla

Specificațiile tehnice pentru articolul Ușă de sticlă

ComandăMinim 10 bucăți
Tip sticlă:8mm securizată / călită
Nuanță:Clară / Matelux / Bronze / Gray
Feronerie:Inox satinat sau lucios
Garanție:24 luni
Dimensiuni:Personalizate
Disponibilă:la COMANDĂ în 50-60 zile lucrătoare
Livrare:or.Iași-gratuit, jud.Vaslui și Botoșani contra-cost
Montaj:Montaj specializat inclus

Contact: +40 755 966 555 

Vreau OFERTA pentru Dezvoltatori


Descriere – UȘA DE STICLĂ

UȘA DE STICLĂ este ideală pentru o cabină de duș cu 3 pereți zidiți. Ea va permite trecerea luminii în interiorul cabinei dacă optezi pentru o ușă de sticlă transparentă sau clară.

În cazul în care vrei mai multă intimitate, îți propunem ușa de sticlă mat ori sablată (gravată), care va crea o barieră între duș și celălalt spațiu din baie, astfel vei avea parte de momente de relaxare.

Orice ușă de sticlă pe care o propunem, este creată la comandă după mărimile solicitate de client sau după marimile existente la intrarea în cabina de duș.  De obicei lățimea ușii de sticlă variază între 60 și 80 cm, iar dacă spațiul de intrare în cabina de duș este mai mare atunci se folosește ușa de sticlă cu perețel. Ca înălțime, putem croi sticla la dorință, de la 170cm pînă la 210cm.

Sticla este securizată prin călire, astfel este de 5 ori mai elastică și mai rezistentă decât sticla simplă, ce nu trece procesul de prelucrare termică.

Grosimea ușii de sticlă este de 8mm ce redă sentimentul de duritate și siguranță.

Feroneria acestor uși de sticlă, este de inox cu textură lucioasă ori satinată, la alegerea clientului. Setul feroneriei include 2 balamale și un mâner  la alegere, tip buton, tip scoică sau mâner pentru prosop(un avantaj în caz că nu aveți în baia dvs. cuier destinat prosoapelor).  În caz de necesitate, pe marginea ușii se montează cate o bară de plastic pentru a împiedica apa să patrundă în exterior.

Dacă te-am intrigat cu acest produs, te așteptăm în oficiul nostru să-ți schițăm parametrii necesari pentru ușa ta.

Comanda se poate lansa în urma unui avans de 60%.
Pentru calcularea prețului vă rugăm să ne contactați! 

Portofoliu de lucrări