Balustrada sticla cu fixare liniară STANDARD

Balustrada sticla cu fixare laterală

În ciuda faptului că este o alegere populară pentru arhitecți și designeri de interior/exterior, mulți oameni se feresc să instaleze balustrade din sticlă din cauza fricii de siguranță. Sticla încă are reputația de a fi fragilă și ușor de spart. Însă nu este deloc așa. Sistemul de balustrada sticla cu fixare în profil liniar GP 55 STANDARD, este soluția pentru cei ce preferă designul minimalist. Minimul de feronerie la acest tip de balustradă, te face să atragi atenția la sticlă sau celelalte elemente de decor din interior. Culoare profilelor poate fi aleasă între anodizat aluminiu natur și gri antracit. Desigur și sticla joacă un rol imoprtant în decorul fațadei, iar aici putem alege din varietatea de culori (clara, extraclara, greu, bronze sau cu folie color). 

 Solicită OFERTA

Atâta timp cât cumpărați de la un furnizor de încredere și instalați corect profilele și sticla, respectand normativele tehnice, balustradele din sticlă sunt foarte sigure.

Sistemul de balustrada sticla cu profil GP 55 STANDARD

GP 55 STANDARD – este un profil liniar din aluminiu, cu o greutate de 3,4kg/ml și o rezistență de 1,5kn/m. Este compatibil cu sticla 6+6 și 8+8. 

Pentru balcoanele locuințelor private și blocurilor rezidentiale cu regim mic de înălțime, recomandăm acest tip de Balustrada sticla fixare liniară. Balconul casei va arata elegant și va putea fi asortat cu o sticlă conform designului exterior.

Balustrada sticla GP 55 STANDARD

Balustrada sticla pentru cladirile înalte. Când vine vorba despre clădirile înalte, principalele provocări sunt reprezentate de forța vântului și diferențele de temperatură. Din acest motiv, recomandăm să alegeți balustradă din sticlă securizată și laminată cu profile GP 55 PREMIUM.  În plus, sfătuim ca fiecare beneficiar să solicite de la executant certificatele de calitate/agrementările pentru sistemele alese.