Balustrade sticlă fixare liniară

Balustrada sticla cu fixare liniara GlassProtect

Sistemul de Balustrade sticlă fixare liniară este soluția pentru cei ce preferă designul minimalist.

Balustradele din sticlă cu fixare liniară este soluția pentru cei ce preferă designul minimalist. Minimul de feronerie la acest tip de balustradă, te face să atragi atenția la sticlă sau celelalte elemente de decor din interior. Odată ce nuanța neagră sau gri, face parte din decorul designului minimalist, atunci o balustradă de sticlă în așa nuanțe va fi elementul principal în interiorul casei tale. 

 Solicită OFERTA

Sistemul de balustrade sticlă fixare liniară sunt o soluție perfectă și pentru spațiile comerciale. Datorită profilului superior mână curentă, siguranța sporește și se asortează armonios cu profilul de baza. Dacă vorbim de siguranță, atunci ea este garantată și de tipul sticlei folosite. Recomandăm sticla laminată și securizată care este rezistentă, elastică. Acest tip de sticlă chiar dacă se sparge (deși se sparge foarte greu), toate așchiile mici și neascuțite rămân pe loc, astfel evităm rănirea persoanelor care e afla în apropiere.

Pentru balcoanele locuințelor private, recomandăm acest tip de Balustrade sticlă fixare liniară. Balconul casei va arata elegant și va putea fi asosrtat cu o sticlă conform designului exterior.

Dacă doriți o balustradă din sticlă pentru balcoanele blocurilor de locuit atunci propunem Balustrada de sticlă cu montanți de aluminiu, pentru un plus de siguranță.

Solicită informații suplimentare, te asigurăm că specialiștii noștri îți vor răspunde la toate întrebarile: +40 755 966 555 

În plus avem prețuri preferențiale pentru Dezvoltatori. Solicită OFERTA pentru Dezvoltatori


Specificații tehnice pentru Balustrade sticlă fixare liniară
Tip fixare:Liniară
Tip sticlă:Securizată și laminată
Grosime:16mm/20mm
Nuanță sticlă:Clară, Matelux, Bronze, Gray, Color
Profil bază:Aluminiu
Profil superior:Aluminiu
Dimensiuni: Personalizate
Disponibil:La COMANDĂ minim 20ml
Livrare:Iași – Gratuit; Vaslui și Botoșani – 2RON per km
Termen: 50-60 zile lucrătoare sau în funcție de proiect
Montaj:Montaj specializat inclus
Garanție:24 luni

Portofoliu de lucrări