Balustrade sticlă fixare liniară PREMIUM

Balustrade sticlă fixare liniară

Sistemul de Balustrade sticlă fixare liniară este soluția pentru cei ce preferă designul minimalist.

Sistemul de balustrade sticlă cu fixare liniară este soluția pentru cei ce preferă designul minimalist. Minimul de feronerie la acest tip de balustradă, te face să atragi atenția la sticlă sau celelalte elemente de decor din interior. Odată ce nuanța neagră sau gri, face parte din decorul designului minimalist, atunci o balustradă de sticlă în așa nuanțe va fi elementul principal în interiorul casei tale. 

 Solicită OFERTA

Sistemul de balustrade sticlă fixare liniară PREMIUM, sunt o soluție perfectă blocurile rezidențiale și pentru spațiile comerciale. Datorită profilului superior mână curentă, siguranța sporește și se asortează armonios cu profilul de baza.

GP 55 PREMIUM

GP 55 PREMIUM

Acest tip de profil este creat pentru a obtine o balustradă rezistentă și elegantă în același timp. Recomandăm acest profil deoarece a trecut cu brio încercările de la Institutul de Cercetări în Construcții Urban Incerc, București. În urma încercărilor am obținut minim 3kn/m, fără deformări ale profilelor și sticlelor. Pentru cei care achiziționează balustrada de la noi, punem la dispoziție Agrementul Tehnic și raportul de încercări.  

Dacă vorbim de siguranță, atunci ea este garantată și de tipul sticlei folosite. Recomandăm sticla laminată și securizată 8+8 sau 10+10, care este mai rezistentă și mai elastică. Acest tip de sticlă chiar dacă se sparge (deși se sparge foarte greu), toate așchiile mici și neascuțite rămân pe loc, astfel evităm rănirea persoanelor care e afla în apropiere.

Dacă doriți balustrade din sticlă pentru balcoanele blocurilor rezidențiale cu regim mic de înălțime sau case particulare, atunci propunem Balustrada de sticlă cu fixare liniară STANDARD, pentru un plus de siguranță.

Solicită informații suplimentare, te asigurăm că specialiștii noștri îți vor răspunde la toate întrebarile: +40 755 966 555 

În plus avem prețuri preferențiale pentru Dezvoltatori. Solicită OFERTA pentru Dezvoltatori


Specificații tehnice pentru Balustrade sticlă cu profil PREMIUM
Tip fixare:Liniară cu profil liniar GP 55 PREMIUM
Tip sticlă:Securizată și laminată
Grosime:16mm/20mm
Nuanță sticlă:Clară, Bronze, Gray sau cu folie Color
Profil bază:GP 55 PREMIUM – 3kn/m
Profil superior:Mână curentă din aluminiu tip U
Dimensiuni: Personalizate
Disponibil:La COMANDĂ minim 20ml
Livrare:se calculează în funcție de distanță
Termen: 50-60 zile lucrătoare sau în funcție de proiect
Montaj:Montaj specializat inclus
Garanție:24 luni

Portofoliu de lucrări