Balustrade sticlă fixare piciorușe

Balustrade sticlă fixare piciorușe

Sistemul de Balustrade sticlă fixare piciorușe ideal pentru exteriorul caselor particulare.

Sistemul de Balustrade sticlă fixare piciorușe ideal pentru exteriorul caselor particulare. La fel se poate folosi și la balconul parterului. Acest sistem de fixare face parte din categoria prinderilor punctate, doar că se montează pe pardosea și înalță puțin balustrada. Acest tip de fixare este la fel de spectaculos și elegant.  

 Solicită OFERTA

Acest tip de balustrade sticlă fixare piciorușe este la fel de spectaculos și elegant ca și balustradele de sticlă cu fixare punctată. Piesele de fixare a balustradei pot fi alese la dorință, fie ele cilindrice sau rectangulare. În dependență de designului pe care-l aveți, feroneria poate fi vopsită în oricare nuanță din paletarul RAL. Desigur, se poate alege și mâna curentă pentru o aliniere frumoasă a sticlei. Fie că veți alege sticlă transparentă, sablată, bronze ori gray, aspectul elegant și modern este asigurat. Balustrada de sticlă reprezintă un element arhitectural important atât ca decor cât și de siguranță. 

Dacă vei alege sticlă clară, nu-ți va fi restricționată priveliștea si va fi un mare avantaj. Desigur, nu se va demoda niciodată.

Un alt model de balustradă este Balustrada de sticlă cu fixare liniară sau Balustrada de sticlă cu montanți de inox, pentru un plus de siguranță.

Solicită informații suplimentare, te asigurăm că specialiștii noștri îți vor răspunde la toate întrebarile: +40 755 966 555 

În plus avem prețuri preferențiale pentru Dezvoltatori. Solicită OFERTA pentru Dezvoltatori


Specificații tehnice pentru Balustrade sticlă fixare liniară
Tip fixare:Cu piciorușe
Tip sticlă:Securizată sau laminată
Grosime:10mm/12mm/16mm
Nuanță sticlă:Clară, Matelux, Bronze, Gray, Color
Conectori:Piciorușe aluminiu
Profil superior:Aluminiu
Dimensiuni: Personalizate
Disponibil:La COMANDĂ
Livrare:Iași – Gratuit; Vaslui și Botoșani – 2RON per km
Termen: 50-60 zile lucrătoare sau în funcție de proiect
Montaj:Montaj specializat inclus
Garanție:24 luni

Portofoliu de lucrări