Balustrade sticlă fixare punctată

Balustrade sticlă fixare punctată bronze

Sistemul de Balustrade sticlă fixare punctată are minimul de feronerie și se încadrează excelent în designul minimalist.

Sistemul de Balustrade sticlă fixare punctată are minimul de feronerie și se încadrează excelent în designul minimalist. Dacă vei alege sticlă clară, nu-ți va fi restricționată priveliștea si va fi un mare avantaj. 

 Solicită OFERTA

Sistemul de Balustrade sticlă fixare punctată are avantajul că se montează pe partea laterală a scărilor și astfel nu îngustează spațiul de trecere. Desigur, se poate alege și mâna curentă pentru o aliniere frumoasă a sticlei. Dacă treptele scărilor interioare sunt din lemn, atunci o mînă curentă la fel din lemn, vor reda un sentiment de căldură și satisfacție sufletească.

Alege sitemul de Balustrade sticlă fixarere punctată pentru interiorul casei tale. Va părea mai spațioasă și vei avea senzația ca scările plutesc în spațiu. Fie că veți alege sticlă transparentă, sablată, bronze ori gray, aspectul elegant și modern este asigurat. Balustrada de sticlă reprezintă un element arhitectural important atât ca decor cât și de siguranță. Desigur, nu se va demoda niciodată.

Un alt model de balustradă pentru stilul minimalist este Balustrada de sticlă cu profil PREMIUM sau Balustrada de sticlă cu profil STANDARD, pentru un plus de siguranță. Profilele GP 55 PREMIUM și GP 55 STANDARD sunt profile marca Glass Protect și sunt fabricate în România. Deținem Agrementele Tehnice și sunt oferite celor care achiziționează sistemul de la noi.

Solicită informații suplimentare, te asigurăm că specialiștii noștri îți vor răspunde la toate întrebarile: +40 755 966 555

În plus avem prețuri preferențiale pentru Dezvoltatori. Solicită OFERTA pentru Dezvoltatori


Specificații tehnice pentru Balustrade sticlă fixare puntată
Tip fixare:Punctată
Tip sticlă:Securizată sau laminată
Grosime:10mm/12mm/16mm
Nuanță sticlă:Clară, Matelux, Bronze, Gray, Color
Conectori:Monopuncte inox lucios
Dimensiuni: Personalizate
Disponibil:La COMANDĂ minim 20ml
Termen: 50-60 zile lucrătoare sau în funcție de proiect
Montaj:Montaj specializat inclus
Garanție:24 luni

Portofoliu de lucrări