Balustrade cu profil liniar produs în România

balustrade cu profil liniar propriu

Balustrade cu profil liniar din aluminiu, produs în România, marca Glass Protect.

Realizăm și montăm balustrade din sticlă securizată și laminată. Dar, deoarece calitatea produsului finit pentru noi este foarte importantă, am decis că vom produce propriile profile. Astfel, am ales și am proiectat modelele necesare care să se încadreze perfect în orice șantier atât tehnic, cât și estetic. Această etapă a inclus multe calcule și analize asupra rezitenței balustradei. Pe lângă rezistență, fost pus accent și pe metoda de montaj și am ales că această etapă să fie una rapidă și eficientă. Desigur, acest aspect nu a fost posibil fără experiența vasta a inginerului proiectant. Echipa de montaj, din care fac parte oameni profesioniști, la fel au contribuit cu idei și sugestii.

Solicită oferta profilelor

Profil aluminiu pentru balustrade sticla

După ce am obținut schițele profilelor și a întregului set de garnituri, am trecut la producerea matrițelor. Desigur după o perioadă de așteptare în care s-au produs, am primit formele care acum ne oferă niște profile impecabile. Profilele din aluminiu produse de firma noastra, au fost testate și acreditate de Institultul National de Cercetare Dezvolatre în Construcții URBAN INCERC, București. Suntem mandri că sistemele de balustrade au trecut cu brio de încercările tehnice la rezitență. Pentru fiecare șantier care achiziționează sistemul nostru de balustrade, va primi Agrementul Tehnic.

GP 55 STANDARD

GP 55 STANDARD – este un profil liniar din aluminiu, cu o greutate de 3,4kg/ml și o rezistență de 1,5kn/m. Este compatibil cu sticla 6+6 și 8+8. Sistemul acesta de balustrade, este perfect pentru casele particulare și pentru proiectele rezidențiale cu regim mic de înălțime.

GP 55 PREMIUM

GP 55 PREMIUM – este un profil liniar din aluminiu cu o greutate de 5,2kg/ml și o rezistență de minim 3kn/m. Este compatibil cu sticla 8+8 și 10+10. De regulă,acest sistem de balustrade este ales de dezvoltatorii imobiliari pentru șantierele cu regim mare de înălțime. Desigur, la dorință, poate fi montat și la casele particulare.

Vrem să menționăm că sistemul nostru de balustrade din sticlă, în condiții de exploatare normală au o durată de viață de minim 20 ani.

Încearcă-le și tu, nu vei da greș!    

Solicită oferta pentru Dezvoltatori