Balustrade cu profil liniar propriu

balustrade cu profil liniar propriu

Balustrade cu profil liniar propriu, produs în România.

Deoarece calitatea produsului finit pentru noi este foarte importantă, am decis că pe lângă realizarea și montarea balustradelor din sticlă, vom produce propriile profile. Astfel, am ales și am proiectat modelele necesare care să se încadreze perfect în orice șantier atât tehnic, cât și estetic. Această etapă a inclus multe calcule și analize asupra rezitenței balustradei. Pe lângă rezistență, fost pus accent și pe metoda de montaj și am ales că această etapă să fie una rapidă și eficientă. Desigur, acest aspect nu a fost posibil fără experiența vasta a inginerului proiectant dar și a echipei de montaj care din care fac parte oameni profesioniști.

După ce am obținut chițele profilelor și a întregului set de garnituri, am trecut la producerea matrițelor. Desigur după o perioadă de așteptare în care s-au produs, am primit formele care acum ne oferă niște profile impecabile, și au trecut cu brio de încercările tehnice la rezitență.

Vrem să menționăm că sistemul de balustrade din sticlă(profile și accesorii) în condiții de exploatare normală au o durată de viață de minim 20 ani.

Încearcă-le și tu, nu vei da greș!    

Solicită oferta pentru Dezvoltatori