Despre cabinele de duș din sticlă securizată

despre cabinele de dus

Despre cabinele de duș se vorbește tot mai des în ultima perioadă. Deseori se întamplă să întâmpinăm probleme în găsirea modelului de cabină de duș potrivit nevoilor noastre, chiar dacă magazinele de specialitate dispun de game extrem de variate de obiecte sanitare moderne. 

Majoritatea cabinelor de duș disponibile în comerț sunt fie semirotunde, fie de formă patrată sau dreptunghiulară. Sortimentul este diferit doar din punct de vedere al dimensiunilor, calității, accesoriilor și, bineințeles, al prețului. Cum este firesc, cele mai frumoase, mai accesorizate și mai rezistente modele sunt și cele mai scumpe.

 Solicită OFERTA

Nu știm cum se face, dar de cele mai multe ori exact aceste modele se întamplă sa fie și cele mai potrivite variante gustului.  Dar ce facem dacă dimensiunile băii noastre nu ne permite procurarea acestora?

Asemănarea dintre dușurile turcești și cabinele de duș executate de către Glass Protect

Despre cabinele de duș putem spune că se aseamănă la construcție cu dușurile turcești, adică a celor fără cădiță, cu scurgere direct în pardoseală. Spre deosebire de cabinele de duș turcești construite din zidarie clasică, cele din sticlă permit pătrunderea luminii. Vă propunem cabinele din sticlă securizată elaborate la comandă, deoarece se încadrează perfect în spațiul dușului.

Cabinele de duş, având în general pereţii executaţi din sticlă securizată, pot fi clasificate în 3 categorii:
  • Cabine de duș cu uși batante  
  • Cabine de duș cu uși glisante
  • Cabine de duș tip paravan

Cabinele propuse de GlassProtect se execută la comandă, din sticlă securizată clară de 8 mm. La cerinţele beneficiarului, la execuţia cabinei de duş, se poate folosi pe sticlă modele de dungi sablate, tratate anticalcar. Furnitura folosită este inoxidabilă de cea mai înaltă calitate.

Despre cabinele de duș din sticlă securizată

 

Nu există nici o galerie selectat sau galeria a fost șters.