Masurare și proiectare absolut Gratuit

servicii masurare

Odată ce hotărîți să apelați la produse din sticlă securizată, atunci trebuie să știți că mărimile trebuie să fie exacte. Acest lucru este foarte important deoarece sticla după securizarea prin călire, nu mai poate fi supusă niciunei modificări. Din acest considerent, compania GlassProrect vă propune serviciul de măsurare, absolut Gratuit pentru toate construcțiile din sticlă ce vor fi montate de noi.

 Solicită OFERTA

 

 

 

Măsurătorile

echipamente profesionale

Deoarece fiecare proiect este important pentru noi, vom pune accent pe calitatea produsului finit. Însă pentru a obține o construcție de calitate, avem nevoie de masurări corecte. Din acest motiv, fiecare măsurare va fi efectuată de către o persoană competentă și se va folosi echipament profesional. Vom folosi echipamentele ce oferă un grad de exactitate de +/- 1mm. În baza acestor masurători se va elabora proiectul viitoarei construcții de sticlă.

 

Măsurătorile pot fi programate cu câteva zile înainte la nr. de telefon 0765 540 555, și nu se vor percepe taxe pentru acest serviciu dacă va fi încheiat contractul cu Glass Protect.

Consultanța

La fiecare măsurare, inginerul va oferi o consultație și soluții tehnice referitor la construcția de sticlă. 

 

Așa că nu mai sta pe gânduri și solicită sfatul specialistului.