PROIECTE

proiecte Glass Protect portofoliu de lucrari

A avea un portofoliu profesional, cu proiecte realizate de echipa ta, este una dintre cele mai importante și rapide modalități de a le arăta potențialilor client, lucrul bine făcut și seriozitatea firemei pe care o conduci. Este important să promovezi lucrurile pe care le-ai realizat deja!

Pe de o parte, crearea unui portofoliu pare a fi ușoară pentru că pur și simplu compilați lucruri pe care le-ați făcut deja! Pe de altă parte, este dificil pentru că trebuie să te întorci și să revizuiești ceea ce ai făcut.

Pentru a realiza aceste proiecte, am montat balustrade din sticlă clară sau color, securizată și laminată 8.3.8. Pentru eleganță și siguranță, sticla a fost fixată cu profil liniar continuu GP 55 STANDARD sau PREMIUM. Profilele din aluminiu folosite sunt produse de Glass Protect în România. Au trecut cu brio procesul de încercări la Institul Național de Cercetare și Dezvoltare în Construcții Urban Incerc București.

  • balustrada sticla Q Residence

Pentru noi, fiecare proiect realizat este de o importanță deosebită. Ne dedicăm complet fiecărui detaliu și client. Suntem mândri de munca noastră și de rezultatele obținute în cei 6 ani de activitate.

De-a lungul acestei perioade, am montat peste 10.000 de metri de balustradă. Acest lucru demonstrează angajamentul și profesionalismul echipei noastre. Fiecare proiect a fost o oportunitate de a ne perfecționa și de a oferi soluții de calitate.

Fiecare client este unic

Fiecare client este unic, iar fiecare proiect are cerințele sale specifice. Adaptăm soluțiile noastre pentru a satisface nevoile fiecărui client. Suntem flexibili și inovativi, asigurându-ne că fiecare proiect este un succes.

Munca noastră nu se oprește doar la montaj. Oferim suport și consultanță pe tot parcursul proiectului. Ne asigurăm că fiecare client este mulțumit de rezultatul final. Succesul fiecărui proiect este prioritatea noastră principală.

Suntem mândri de relațiile construite cu clienții noștri. Fiecare proiect realizat contribuie la consolidarea reputației noastre pe piață. Calitatea și atenția la detalii sunt valorile care ne ghidează.

În concluzie, proiectele noastre reflectă pasiunea și dedicația noastră. Montarea a peste 10.000 de metri de balustradă este o realizare de care suntem extrem de mândri. Vom continua să ne dedicăm fiecărui proiect cu aceeași energie și profesionalism.

CERTIFICĂRI