Uși de interior cu deschidere dublă

usi de interior

Dacă vorbim de sistemele de uși de interior din sticlă securizata, putem spune ca ele se bucură de popularitate. Sunt elegante, ușor de personalizat și dau interiorului un aspect modern. Din punct de vedere esthetic și functional, ușile de sticlă sunt ideale pentru designul minimalist. Încăperile decorate cu uși de interior de sticlă, sunt mai luminoase și par mai spațioase.

 Solicită OFERTA pentru Dezvoltatori

Pentru a personaliza fiecare ușă, putem opta pentru sablarea sticlei, în dependență de dorința fiecăruia sau design. La fel, selecția sticlei color(bronze, gray sau alta culoare) poate fi o soluție ideală dacă se dorește mai multă intimitate.

Pentru personalizarea ușilor puteți și la sortimentul de mânere special creat pentru sistemele glisante de uși de interior. De la modelele simple, la cele mai sofisticate, accesoriile sunt fabricate din material ușoare de inox. Ele pot fi vopsite în culorile paletei RAL sau pot rămâne în nuanța lor naturală.

Îți putem crea un sistem de uși interioare din sticlă securizată pur și simplu Fabulos, Tu doar contactează-ne și solicită oferta: +40 755 966 555 


Specificațiile tehnice pentru Ușile Glisante de Interior cu deschidere dublă
ComandăMinim 5 bucăți
Tip fixare:Sistem glisant cu profil superior ascuns
Tip sticlă:Securizată sau laminată
Grosime:10mm
Nuanță sticlă:Clară, Matelux, Bronze, Gray, Color, Sablare
Profil superior:Aluminiu
Dimensiuni: Personalizate
Disponibil:La COMANDĂ
Livrare:Iași – Gratuit; Vaslui și Botoșani – 2RON per km
Termen: 50-60 zile lucrătoare sau în funcție de proiect
Montaj:Montaj specializat inclus
Garanție:24 luni

Portofoliu de lucrări